Gourmet

VEERAPPA_Goda_Masala
Product description

A typical “Marathi” flavour that would remind you of homemade Maharashtrian food. Prepared from traditional Maharashtrian recipe which exhibits its authenticity through the aroma of exquisite quality spices blended together. Also known as Maharashtrian Garam Masala, it can be used daily as it adds a lingering flavour to Maharashtrian veg/non-veg preparations which can be dry, semi-dry/thick-gravy or curry dishes. Veerappa’s Goda Masala is 100% vegetarian, sans artificial preservatives and free from any artificial colours and artificial flavours. It is one of the Maharashtra’s favourite, and is used in vegeterian and non-vegeterian dishes alike. Experiment with your daily cooking by replacing your regular Garam Masala with Veerappa’s Goda Masala (Kala Masala Premium) and taste the flavourful difference!


Une saveur typique ‘’Marathe’’ qui va vous rappeler la cuisine fait-maison du Maharashtra. Goda Masala est Préparée à partir d’une recette traditionnelle Maharashtrienne qui met en avant son authenticité à travers l’arôme d’un mélange d’épices exquis.

 Portant aussi le nom de Garam Masala du Maharashtra, vous pouvez l’utiliser tous les jours car cette épice rajoute une saveur persistante aux plats maharashtriens qui peuvent être séchés (qu’ils soient végétariens ou pas), semi-séchés, aux sauces épaisses mais aussi dans les currys.

Le Goda Masala de Veerappa est 100% végétarien, sans conservateurs artificiels et sans colorants ni saveurs artificielles. Il s’agit d’une des épices favorites du Maharashtra qui peut être utilisée dans les plats végétariens comme non végétariens selon la préférence de chacun.

Innovez vos repas habituels en remplaçant votre épice Garam Masala basic par le Goda Masala de Veerappa (Kala Masala de qualité supérieur) et savourez la différence de goûts !


विराप्पा गोडा मसाला / काला मसाला प्रीमियम

विशेषता:
१. २६ प्रकार के संतुलित मसाले मिश्रणोंसे बना हुआ, प्याज-लसन के बगैर।  
२. यह मसाला तो असल में महाराष्ट्रियन गरम मसाला है, प्रसिद्ध कंपनियों के "गरम मसाले" उत्तर भारत शैली से प्रभावित है। 
   
कैसे इस्तेमाल करे:
प्याज़-टमाटर पकने के बाद उसमे छोंके और कुछ देर भुने, मसाला जले नहीं इस बात का ध्यान रखे। सुखी सब्जी या ग्रेवी में इस्तेमाल करे। मसाला स्ट्रांग होने के वजह से कम/संभालकर इस्तेमाल करे।      
 
कुछ पाक विधि: महाराष्ट्रियन थाली या महाराष्ट्रियन त्यौहार के लिए उत्तम - जैसे के कटाची आमटी, मसाले भात, बैंगन भात, टिंडली भात, सुखी आलू सब्जी, इत्यादि।

विराप्पा गोडा मसाला / काळा मसाला प्रीमियम
वैशिट्य: 
१. २६ प्रकारच्या संतुलित मसाले व इतर पदार्थांच्या मिश्रणांपासून बनलेला, कांदा-लसूण नसलेला. 
२. हा तर प्रत्यक्षात महाराष्ट्रीयन गरम मसाला आहे. नामांकित कंपन्यांचे गरम मसाले हे उत्तर भारतीय शैली पासून प्रभावित आहेत.
     
कसा वापरावा:
कांदे-टमाटे शिजल्यावर फोडणीत टाका व काही वेळ परतवा. मसाला जळणार नाही याची काळजी घ्या. सुक्या भाज्या व रस्साभाजी साठी वापरू शकतात. मसाला स्ट्रॉंग असल्याकारणास कमी/जपून वापरावा.  
 
काही पाक कृती: महाराष्ट्रीयन थाळी किंवा सनासुदी करिता उत्तम - जसेकी कटाची आमटी, वांगी भात, मसाला भात, तोंडली भात, इत्यादी.

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